Maatwerk


Of u nu op zoekt bent naar machineframes of naar op maat gemaakte objecten voor in uw interieur, bij Harink las & montage is elk maatwerk mogelijk. Door onze combinatie van ambachtelijke vakkennis en een geavanceerd machinepark zijn wij in staat uw wensen in staal, aluminium en roestvaststaal (RVS) te realiseren.

Vakkundige en goed opgeleide mensen staan garant voor een eindproduct met de hoogste kwaliteitsnormen. Maar ook voor kleinere aanpassingen kunt u bij ons terecht. Zelfs wanneer u zelf nog niet goed weet wat u nodig heeft en hoe uw wensen vorm te geven, zijn wij u graag en vakkundig van dienst.

Wij denken met u mee over het ontwerp, de materiaalkeus, de oppervlaktebehandeling en de montagetechnieken. Met een tekening op maat vertalen we uw idee vervolgens naar een inzichtelijk ontwerp. Onze grote variatie aan machines en kennis van innovatieve bewerkingsmogelijkheden zorgen ervoor dat we het ontwerp professioneel kunnen uitvoeren. Een optimaal, vakkundig en volledig op uw wensen gericht resultaat staat hierbij centraal.

Zie de afbeeldingen op deze pagina om een indruk te krijgen van producten die wij ontwerpen, leveren en/of monteren.